Olen toiminut puoluepolitiikassa, Tampereen päätöksenteossa ja kansalaisjärjestöissä vuodesta 2003 lähtien. Puoluepolitiikka ei ole ongelmatonta mutta näen sen kuitenkin yhtenä hyvänä mahdollisuutena vaikuttaa.

Olin kaudella 2015-2019 kansanedustaja ja vihreän eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja. Olin jäsen hallintovaliokunnassa ja tulevaisuusvaliokunnassa sekä mm. Euroopan Neuvoston Suomen valtuuskunnassa. Euroopan Neuvostossa toimin myös tasa-arvokomiteassa ja varapuheenjohtajana sen syrjintää torjuvassa jaostossa.

Toimin myös neljättä kautta Tampereen kaupunginvaltuustossa. Vihreä ryhmä sai viimeisimmissä kunnallisvaaleissa 20 prosentin kannatuksen ja 14 valtuutettua. Ennen eduskuntaan pääsyäni toimin noin seitsemän vuoden ajan valtuustoryhmämme puheenjohtajana, ja vajaat neljä vuotta Tampereen apulaispormestarina. Olen mm. pyöräilyn ja joukkoliikenteen, lasten ja nuorten palvelujen, työllisyys- ja yrittäjyysasioiden, kansainvälisyyden, kulttuurin ja liikunnan sekä tietenkin ympäristönsuojelun aktiivinen edistäjä valtuustossa. Lisätietoa valtuustotyöstäni täällä.

Käsittelen poliittisia aiheita myös blogissani, Twitterissä ja Facebookissa.

Eduskunnassa toimiessani julkaisin myös vuosittain vuosikertomuksen, jossa valotin toimintaani yksityiskohtaisemmin: