Aktiivisimmat ”harrastukseni” ovat tietenkin perhearjen viettäminen, kodin askareet ja lasten harrastusten tukeminen. Teen kuitenkin ehtiessäni paljon muutakin:

Olen suuri musiikin ystävä. Erityisesti pidän elektronisesta ja kokeilevasta musiikista, industrialista, synthpopista ja ambientista. Käyn jonkin verran myös konserteissa ja tapahtumissa.

Luen ja kuuntelen kirjoja ahkerasti. Eniten kolahtavat science fiction, historiaan ja yhteiskuntatieteisiin liittyvät tietoteokset sekä inspiroivat elämänkerrat.

Avaruuteen ei kovin monella nykyihmisellä ole asiaa, joten jo lapsena herännyt kiinnostukseni avaruutta, maailmankaikkeutta ja harrastelijatähtitiedettä kohtaan kanavoituu tähtiharrastukseeni ja taivaan tarkkailuun. Opettelen myös astrovalokuvausta.

Pidän huolta kehostani ja mielestäni kuntosalilla, kuntopyöräillen, ulkona pitkiä pyörälenkkejä tehden ja aktiivisen koiramme kanssa ulkoillen. Lisäksi lasten harrastuksissa, kuten jalkapallossa, on hienoa elää mukana. Käyn myös etenkin jalkapallo- ja jääkiekkopeleissä ehtiessäni.

Pelaan myös ajan salliessa mielelläni lautapelejä ja videopelejä, yksin ja lastemme kanssa. Civilizationiin en kyllästy koskaan. Olen opiskellut pelisuunnittelua ja tehnyt sitä työksenikin. Tietotekniikkaa olen harrastanut 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Myös retrotietokoneet, retropelit ja 1990-luvun tietokoneet kuuluvat harrastuksiini.