energiailta-cover-Rob Baxter

Aurinkopaneelien, aurinkokeräimien tai lämpöpumpun asentaminen kiinteistöön on ympäristöystävällinen teko. Se myös säästää selvää rahaa. Tule kuulemaan asiantuntijalta vinkkejä siitä, miten omaa energiaa voidaan tuottaa erilaisissa kiinteistöissä! Tilaisuudesta on hyötyä yhtä lailla omakotitalossa asuville, mökkeilijöille kuin taloyhtiöissä toimiville.

Paikan päällä vihreä eduskuntavaaliehdokas Olli-Poika Parviainen kertoo ensin lyhyesti siitä, millä tavalla valtio tukee oman energian tuotantoa, ja miten tukimuotoja voitaisiin kehittää.

Tämän jälkeen energia-asiantuntija Janne Käpylehto kertoo aurinkosähköjärjestelmien mahdollisuuksista kotona ja mökillä. Käpylehto on kirjoittanut kirjan ”Mökille sähköt auringosta ja tuulesta – Rakenna itse”.  Kirja on saatavilla tilaisuudesta 20 euron hintaan. Käpylehto on asentanut useita, tiedotusvälineistäkin tuttuja aurinkosähkö- ja energialaitteistoita.

Janne Käpylehto on jo pitkään suunnitellut ja asentanut pienenergiaa hyödyntäviä järjestelmiä. Käpylehto on ollut asiantuntijana useissa työryhmissä, ministeriöissä ja valiokunnissa. Hän on myös kysytty luennoitsija ja energia-aiheisten työpajojen pitäjä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja se järjestetään tiistaina 10.2. klo 18 Tampereella Pantin auditoriossa (Puutarhakatu 11).

Tervetuloa!