Näissä vaaleissa ratkaistaan Suomen suunta. Vanhojen puolueiden uskottavuus on vähissä ja menneisyyteen haikailevat suvaitsemattomat ja nurkkakuntaiset voimat käyttävät tilannetta hyväkseen. Nyt jos koskaan meidän on yhdistettävä voimamme vapaamielisen, avoimen, puhtaan ja eteenpäin katsovan Suomen puolesta.

Mielipidemittaukset lupaavat vihreille lisäpaikkaa Pirkanmaalla. Tarvitsen apuanne loppurutistukseen. Alla muutamia pieniä asioita, joiden avulla voit auttaa minut eduskuntaan.

1. Käy äänestämässä!

Ennakkoäänestys jatkuu 12.4. asti ja vaalipäivä on ensi sunnuntaina. Mukaasi tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen. Liian moni jättää äänestämättä. Yksikin ääni voi ratkaista tulenko valituksi.

2. Jaa Facebook-sivuani (www.facebook.com/ollipoikaparviainen) kavereillesi

3. Suosittele minua esimerkiksi

  • Facebook-statuksessasi
  • Twitterissäsi (minua kannattaa myös seurata, Twitter.com/opp6
  • Keskustelufoorumeilla
  • Työpaikalla, koulussa, kahvipöydässä, baarissa, leikkipuiston penkillä, kuntosalilla, missä ikinä oletkaan
  • Lähettämällä Pirkanmaalla asuville tutuillesi tekstiviesti jossa kerrot, että minua kannattaa äänestää. Samalla kannattaa suositella lähettämään viesti eteenpäin.

Esimerkkiviesti: ”Äänestä Olli-Poika Parviaista (vihr 112). Hän on vapaamielinen ja rohkea ehdokas, joka edistää onnellisempaa yhteiskuntaa ja osaa vaikuttaa. Ollipoikaparviainen.fi, välitä viestiä eteenpäin!”

4. Jaa kotisivujani ja niiden sisältöjä verkossa ja sosiaalisissa medioissa.

Voit jakaa mitä tahansa sivujeni sisältöä. Esimerkiksi vaalisivua (http://www.ollipoikaparviainen.fi/vaalit/) ja suosittelijasivua (www.ollipoikaparviainen.fi/suosittelijat/) kannattaa jakaa.

Myös yksittäisiä blogikirjoituksia kannattaa levittää mahdollisimman paljon. Blogiartikkelejani voi jakaa erityisen helposti Facebookissa klikkaamalla blogin yläreunasta löytyvää “tykkää” -painiketta.

6) Liitä Facebook-profiiliisi rintanappi:

http://www.picbadges.com/olli-poika-parviainen-112/1530963/

7. Lahjoita kampanjalle rahaa

8. Poimi Tampereen keskustorilta Vihreiden vaalimökiltä mukaasi esitteitäni ja jätä yksi tai muutama paikkoihin joissa käyt.

Jos haluat auttaa muulla tavoin tai mietit esimerkiksi mitä mieltä olen jostakin tietystä asiasta joka ei käy ilmi sivuiltani, ota yhteyttä esimerkiksi Facebook-yhteisöni kautta, puhelimitse (tekstari on erityisen kätevä pikakysymyksille) 044 548 1861 tai sähköpostitse opp (at) ollipoikaparviainen.fi.

Kaikki Pirkanmaan vihreät ehdokkaat löydät Pirkanmaan vihreiden sivuilta