Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO nimesi liittokokouksessaan Tampereella kuusi kärkiehdokasta keväällä 2011 käytäviin eduskuntavaaleihin. Kärkiehdokkaat toimivat ViNOn vaalikampanjan keulakuvina. Kärkiehdokkaiksi nimettiin Touko Aalto ja Paloma Hannonen Jyväskylästä, Saara Ilvessalo Turusta, Emma Kari Helsingistä, Olli-Poika Parviainen Tampereelta ja Otto Simola Oulusta.

ViNO valitsi liittokokouksessaan myös järjestön uuden johdon. Vuonna 2011 ViNOn puheenjohtajina toimivat Paloma Hannonen ja Inka Venetvaara.

Toiselle kaudelle valittu Paloma Hannonen on 27-vuotias jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu ja opiskelija. Tällä hetkellä hän työskentelee Anni Sinnemäen eduskunta-avustajana ja on ehdolla eduskuntaan kevään 2011 vaaleissa.

Inka Venetvaara on 26-vuotias helsinkiläinen ammattikouluopiskelija. Venetvaara toimii mm. Helsingin vihreiden hallituksessa ja Kestovaippayhdistyksen puheenjohtajana. Venetvaara toimii vuonna 2011 myös ViNOn opiskelijavaltuuskunnan puheenjohtajana.

Uuteen hallitukseen valittiin lisäksi Taru Anttonen Joensuusta, Sami Häkkinen ja Henrik Jaakkola Helsingistä, Visa Kurki Turusta, Senja Laakso Helsingistä, Aleksi Laine Turusta, Joel Linnainmäki Tampereelta ja Ville-Veikko Mastomäki Turusta.

Uuteen opiskelijavaltuuskuntaan valittiin lisäksi Jussi Airaksinen Joensuusta, Fatim Diarra Jyväskylästä, Laura Keski-Hakuni Helsingistä, Janne Koskenniemi Jyväskylästä, Minna Kuuluvainen ja Maiju Turunen Turusta sekä Janne Warén Jyväskylästä.

Järjestöllä on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa.

Lisätietoja:

Paloma Hannonen, 050 59 31 190

Inka Venetvaara, 044 33 99 663