Tiedote 31.5.2017

Tampereen kaupunki päätti kaupunginhallituksen liiketoimintajaoston kokouksessa 31.5. esittää omistamansa Särkänniemi Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi kansanedustaja Olli-Poika Parviaista (Vihr). Muodollinen päätös tehdään Särkänniemen yhtiökokouksessa 5.6.

“Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki ja Särkänniemi sen vetovoimaisin matkakohde. Elämyspuisto palveluineen muodostaakin tärkeän kivijalan koko Tampereen seudun elinvoimalle. Odotan innolla nyt avautuvaa mahdollisuutta toimia tämän merkittävän yhtiön johtotehtävissä. On kunnia päästä kehittämään Tampereen seudun elinvoimaa aitiopaikalta”, Parviainen sanoo.

Särkänniemen elämyspuisto on viime vuosina uudistunut paljon ja vuosi 2017 on tuonut mukanaan tärkeitä muutoksia. Tänä vuonna Särkänniemellä on entistä enemmän aukiolopäiviä ja uutuuksia löytyy uutuuslaite Hypen lisäksi mm. akvaariosta, planetaariosta ja Koiramäen eläinpuistosta.

Särkänniemi koostuu viidestä elämyskohteesta, jotka ovat huvipuisto, akvaario, planetaario, Näsinneulan näkötorni sekä Koiramäen eläinpuisto. Alueella sijaitsee myös useita ravintoloita, mm. Ravintola Näsinneula, sekä Sara Hildénin taidemuseo Särkänniemi on valittu monena vuonna Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi.

Särkänniemessä järjestetään myös useita erilaisia tapahtumia. Seuraava esimerkki tällaisesta tapahtumasta on Tampereen Voimistelijoiden Minettien MM-kultajuhla 7.6.2017.

Olli-Poika Parviainen on 36-vuotias filosofian maisteri ja ensimmäisen kauden kansanedustaja. Hän toimi aiemmin Tampereen osaamis- ja elinkeinopalvelujen ja kulttuuri- ja sivistyspalvelujen apulaispormestarina. Tällä hetkellä hän toimii mm. Vihreän eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana sekä jäsenenä hallinto- ja tulevaisuusvaliokunnissa.

Lisätiedot:
Olli-Poika Parviainen
050 513 2005