Olen ehdolla puolueen varapuheenjohtajaksi toukokuun puoluekokouksessa.

Haen varapuheenjohtajaksi, koska haluan nostaa Vihreiden omaa viestiä näkyvämmin esille hallitusyhteistyön puitteista ja terävöittää esimerkiksi kuntiin ja demokratiakysymyksiin liittyvää politiikkaamme. Minulla on uskoakseni hyvät edellytykset olla puolueelle hyödyksi, sillä minulle on kertynyt monipuolisesti kokemusta politiikan eri tasoilta. Poliittiselta identiteetiltäni olen vihreä arvoliberalisti.

Olen toiminut vihreissä kymmenen vuotta. Tänä aikana minusta on kouliintunut laaja-alaisesti ajatteleva ”yleispoliitikko”. Minulla on ajankohtaista erityisosaamista mm. kulttuuri- ja elinkeinopolitiikasta ja tietoyhteiskunta- ja liikennekysymyksistä. Kokemukseni Tampereen kaupunkiorganisaation johdosta on varmasti avuksi puolueen hallinnon kehittämisessä.

Olen toiminut puoluehallituksessa kaksi kautta. Puoluekokousta olen johtanut kolmesti. Olen johtanut Tampereen vihreitä, perustanut Tampereen vihreät nuoret, ollut perustamassa Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liittoa ja toiminut useissa puolueen työryhmissä. Johdin valtakunnallisen kunnallisvaaliohjelmamme innostavaa valmistelua viime kunnallisvaalien alla.

Toimin toista nelivuotiskautta Tampereen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajana. Vuonna 2011 minut valittiin Tampereen apulaispormestariksi. Vastuullani ovat kaupungin sivistys- ja elinkeinopalvelut ja mm. työllisyys- ja kulttuuripolitiikka. Valtuustoon pääsin vuonna 2008. Sitä ennen olin kauden verran ensimmäinen varavaltuutettu. Eduskuntavaaleissa olin ensimmäistä kertaa ehdolla vuonna 2011.

Teen parhaillaan graduani interaktiivisen median maisteriohjelmassa. Pohjakoulutukseltani olen viestintäalan medianomi amk. Työkokemusta minulle on karttunut politiikan lisäksi mm. freelance-yrittäjyydestä, maahanmuuttajatyöstä ja erilaisista hallintotehtävistä. Aiemmin toimin myös viiden vuoden ajan kansanedustaja Oras Tynkkysen avustajana.

Olen valmis tekemään parhaani yhteisten tavoitteidemme puolesta. Kannatuksemme on saatava kasvuun myös ydinalueidemme ulkopuolella. Meidän on myös säilytettävä ja hyödynnettävä hyvä asemamme nuorten keskuudessa ja saavutettava nykyistä laajempaa poliittista näkyvyyttä. Näillä lähtökohdilla saadaan hyviä tuloksia tulevissa vaaleissa.

Varapuheenjohtajuus olisi upea mahdollisuus tehdä tärkeää työtä yhdessä koko puolueen kanssa!

Ansioluetteloni voi lukea täältä.

Tiedotteeni varapuheenjohtajaehdokkuudesta löytyy täältä

 

Aiempien vaalieni teemoja voi lukea täällä.

Kerron tarvittaessa mielelläni lisää. Ottakaa yhteyttä!