Ehdolla kuntavaaleissa

Olen tamperelainen kahden pienen lapsen isä, yrittäjän puoliso kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu ja sisäministeriön johtotehtävissä toimiva valtiosihteeri.

Aiemmin olen toiminut mm. kansanedustajana, erilaisissa kansainvälisissä tehtävissä, Tampereen kulttuuri- ja elinvoimapalvelujen apulaispormestarina sekä yrittäjänä.

Poliittisen linjani perustana ovat arvot, joiden takana olen valmis seisomaan tiukastikin: reiluus, oikeudenmukaisuus ja vapaus. Toimin sen puolesta, että jätämme Suomen ja maailman lapsillemme paremmassa kunnossa, hyvän elämän ja kestävän tulevaisuuden turvaten.

Monet arjen tärkeimmät asiat päätetään kunnissa. Olenkin ehdolla uudelle kaudelle Tampereen kaupunginvaltuustoon. Haluan jatkaa työtäni Tampereen menestymisen, kansainvälistymisen ja vihertymisen puolesta. Tampereen on oltava paras ja turvallinen paikka asua, asioida ja yrittää.

Tampereen on oltava kulttuurin pääkaupunki ja houkutteleva alusta yrityksille, jotka tuovat työtä. Samalla Tampereen on oltava kaupunki, jossa jokaisesta pidetään huolta. Meidän on yhdessä varmistettava, ettei kukaan putoa.

Uskon, että monipuolisesta ja laajasta kokemuksestani on hyötyä yhteisten asioidemme hoitamisessa. Toivon tukeasi tässä työssä.