Ehdokasnumero 206 Olli-Poika Parviainen

Olen tamperelainen kahden pienen lapsen isä ja vihreiden kansanedustaja sekä eduskuntavaaliehdokas. Haluan jatkaa työtäni reilumman tulevaisuuden puolesta. Tutustu eduskuntavaalien teemoihini klikkaamalla tästä.

English version of my themes in the parliamentary elections can be found by clicking here.

Toimin vihreän eduskuntaryhmän ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Eduskunnassa olen mm. hallintovaliokunnan ja tulevaisuusvaliokunnan jäsen ja edustan Suomea ihmisoikeuksia valvovassa Euroopan Neuvostossa.  Olen myös pitkäaikainen Tampereen kaupunginvaltuutettu. Aiemmin olen toiminut mm. Tampereen apulaispormestarina ja yrittäjänä.

Takanani on pitkä tie nuoresta aktivistista kahden pienen lapsen isäksi ja kansanedustajaksi. Kansallinen ja kansainvälinen vaikuttamistyö yhdistyvät elämässäni eloisan lapsiperhearjen pyörittämiseen yhdessä puolisoni kanssa.

Poliittisen linjani perustana ovat arvot, joiden takana olen valmis seisomaan tiukastikin: reiluus, oikeudenmukaisuus ja vapaus. Teen työtä sen puolesta, että jätämme Suomen ja maailman lapsillemme paremmassa kunnossa, hyvän elämän ja kestävän tulevaisuuden turvaten.


Blogi

Uusimmat kirjoitukset.
Blogi