Olli-Poika Parviainen

Olen vihreiden kansanedustaja Pirkanmaalta. Toimin vihreän eduskuntaryhmän ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Eduskunnassa olen mm. hallintovaliokunnan ja tulevaisuusvaliokunnan jäsen ja edustan Suomea ihmisoikeuksia valvovassa Euroopan Neuvostossa.  Olen myös pitkäaikainen Tampereen kaupunginvaltuutettu. Aiemmin olen toiminut mm. Tampereen apulaispormestarina ja yrittäjänä.
Takanani on pitkä tie nuoresta aktivistista kahden pienen lapsen isäksi ja kansanedustajaksi. Kansallinen ja kansainvälinen vaikuttamistyö yhdistyvät elämässäni eloisan lapsiperhearjen pyörittämiseen yhdessä puolisoni kanssa.
Poliittisen linjani perustana ovat arvot, joiden takana olen valmis seisomaan tiukastikin: reiluus, oikeudenmukaisuus ja vapaus. Teen työtä sen puolesta, että jätämme Suomen ja maailman lapsillemme paremmassa kunnossa, hyvän elämän ja kestävän tulevaisuuden turvaten.
Haluan jatkaa tätä työtä myös seuraavalla eduskuntakaudella ja olenkin ehdolla huhtikuun eduskuntavaaleissa. Tervetuloa mukaan tukiryhmääni esimerkiksi klikkaamalla tästä!
     

Blogi

Uusimmat kirjoitukset.
Blogi